• Телефон: +359 92 64 14 90

  За нас

  НАШАТА ИСТОРИЯ

  (Емил Костов за Строителен Център Екокерамик):

  „През 1995 г. заедно с моята съпруга, поставихме основите на фирма Екокерамик, като основна дейност беше търговията на едро и дребно със строителни материали в ограничен асортимент.

  Нашата фирма беше за нас третото ни дете – което ние старателно развивахме и надграждахме…. и така вече 22 години. Но този дългогодишен резултат нямаше да бъде постигнат без останалата част от нашето голямо семейство – екипа на Строителен Център Екокерамик! Това са хората, с които и заради които дори в трудните моменти ние не спираме да се борим и да си повтаряме това, в което вярваме!

  И така, през годините стъпало по стъпало се развихме и наложихме на пазара като предпочитан партньор за разширяващия се кръг от клиенти – от крайни потребители, през строителни фирми, до по-малки търговски фирми.

  Неизменно с това увеличихме гамата от предлагани решения за строителството и ремонта и изградихме стабилни, коректни и основани на взаимно уважение партньорски отношения с всички водещи български и чужди производители.

  Нашето мото е да предлагаме на своите клиенти само продукти, в чиито качества сме се убедили лично!

  Строителен Център Екокерамик ви предлага асортимент от над 14 800 артикула, всички от които ние сме изпитали през годините чрез личния си опит по един или друг повод. Това ни дава спокойствието и увереността, че ви предлагаме само продукти, които ние самите бихме и сме използвали!

  Като основен дистрибутор за региона на много от водещите производители, фирмата ни си партнира успешно както с крайния потребител, така и с множество инвеститори, архитекти и строителни фирми.

  Истинско признание за нашия професионализъм и дългогодишна упорита работа получихме през 2009 г. с поканата да се присъединим като пълноправен съдружник в сдружение „Български Строителни Маркети 2006“ ООД – сдружение на водещи български фирми в сферата на търговията със строителни материали. Мисията на „БСМ 2006“ ООД е да осигурява на своите клиенти най-добите ценови условия на всички реномирани стоки и материали за строителството.

  Днес СТРОИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕКОКЕРАМИК има изградена модерна търговска и складова база в град Враца, широка мрежа от партньори поддистрибутори и непрекъснато разширяващ се асортимент от предлагани продукти и услуги за нашите крайни клиенти.

  ЕКИП

  Валтер Стаменов

  Доставки / Ключови клиенти