• Телефон: +359 92 64 14 90

    KERAMIKA KANJIZA / Серии плочки

    Фирма Екокерамик е официален вносител на подови и стенни керамични плочи на сръбския завод Keramika Kanjiza. Основан през 1980 г., Keramika Kanjiza вече три десетилетия е синоним на високо качество на произвежданите продукти. Портфолиото на производителя намира пазар в държави като Австрия, Словения, Хърватия, Румъния, Унгария, Черна Гора, България и др.

    Keramika Kanjiza осъществява непрекъснати инвестиции в техническо отношение, като едновременно с това не спира да развива и дизайна на своите продукти.  Обновяването на поточните линии води до изключителните експлоатационни характеристики на плочките – точна геометрия, здравина и издръжливост на покритието. Последната към момента иновация е внедряването на дигитален високотехнологичен принтер за печат, което гарантира безупречния вид и точност на изображенията.

    Непрекъснато се разработват нови колекции плочи с професионалното съдействие на водещи дизайнери от Италия. С това Keramika Kanjiza затвърждава своите позиции на актуален и конкурентен производител от европейско ниво.

    В нашата галерия можете да се запознаете с основните колекции плочи, както и да откриете десетките съчетания и комбинации, които дават възможност за постигане на индивидуален дизайн и собствен характер на всяка баня.