Да преобразите интериора си според последните тенденции, е доста скъпо удоволствие, а освен това ще ви коства не малко усилия. Това обаче не означава, че трябва да се примирите мечтите ви да останат блян. Съществуват редица хитрости, чрез които да „изстреляте“ интериора на дома си от графата „демоде“ към графата „в крак с времето“.

Ще ви покажем една наша идея за частично преобразяване на банята, вдъхновена от последното изложение за дизайн в Милано, но щадяща бюджета.

Както често споменаваме, стилът на 80те се завръща като основна тенденция в интериора за 2017 и 2018г. Когато говорим за бани, най-характерните особености на този стил са малките квадратни плочки, овалните форми и пастелните цветове, като последните важат както за фаянса и теракота, така и за санитарията.

Избягвайки грандиозните ремонти, може да подмените само част от елементите на вашата баня. Ще бъде достатъчно да замените бялата мивка с цветна, да съчетаете със смесители с ретро визия и да проявите въображение с аксесоарите. Тук правилото е просто – избягвайте строгите форми, нека дори правоъгълните предмети са със заоблени ръбове.  Добавете завеса в подобен или същия цвят като мивката – тя със сигурност ще донесе полъха на 80-те във вашата баня. С тези три лесни и подходящи за по-свит бюджет промени, ще се доближите с една крачка по-близо до тенденциите, които Милано диктува.

Ето и някои от примерите, които подбрахме за вас, за да ви послужат за вдъхновение и да визуализират идеята ни за лесно преобразяване на банята.

 

 

Тази визия е особено подходяща за тези от вас, които не са правили ремонт в банята от години. Сега имате възможност да превърнете остарялото излъчване в модерно и дизайнерско. Всичко това може да ви струва под 200лв. и да ви отнеме не повече от ден. Заслужава си, не мислите ли?